Premiären för Archangel Beer blir i ett sällskap som känns riktigt trevligt och roligt att presentera. Per Erik Alm från Alm Gone Nomad hörde av sig och undrade om jag ville vara med och göra en Belgare med honom och Danko på Danko Beer. Iinte svårt att säga ja till det 🙂
Per Erik är den första bryggmästaren och en av de som var med och startade Bryggeriet Ångkvarn i Uppsala. Jag lärde känna honom när de en gång i tiden startade bryggeriet och jag fungerade som bollplank för dem angående vissa saker,sedan blev jag även mycket imponerad av de öl han gjorde som verkligen ’föll mig på tungan’.  Danko driver numera Danko Beer tillsammans med Svante Ericsson. Danko har en gedigen bryggeribakgrund med bland annat att varit bryggare på de Struise i Belgien, Cap Brewery och Monks Cafe i Stockholm. Mer info om de båda kommer senare på denna sida.

Släppet kommer att ske den 19 September 2019 på DomCraft i Uppsala och förhoppningsvis på några ställen i Stockholm också. Självklart kommer det mer info om var och när i så fall.

/Jonas H

de bunker is niet donker